MobiFlight Community Support

Welcome to the forum for MobiFlight! Feel free to reach out to the community in case you have questions, issues or just want to share great ideas or details about your latest home cockpit project.

You like MobiFlight? Donate via PayPal and support the MobiFlight development. Thanks! 

icon
Avatar
inancatil
Posts: 47
After waiting 2 months , I received my orders. But I can not make my 8-Digit LED Display work :confused: This is the link I have ordered:
http://tr.aliexpress.com/item/5V-MAX7219-8-Digit-LED-Display-Control-Module-Board-Digital-Tube-For-Arduino-New/32265982428.html
I will use it for heading , altitude and speed indicator.I fly with aerosoft airbus A320-321. Appreciate for any help :)
Thanks

Addition: My sim is fsx steam and everything is up to date.
[Last edited by inancatil, 2015-04-29 21:32]
2015-04-29 21:26
Avatar
DocMoebiuz
Moderator
From: NW of KPWK, United States
Posts: 1441
Hello inancantil,

The module seems fine.
Does it work in test mode?
Have a great day!
Sebastian

MobiFlight - Simply build your own home cockpit for your favorite flight sim - FSX, Prepar3D (FSUIPC), X-Plane (XPUIPC)
2015-04-29 21:39
Avatar
inancatil
Posts: 47
I choose Autopilot-heading in fsuipc section and then click use. Under display section , i click test and all leds are turned on. I click stop then click test again. All leds are turned off. I dont know what it should do so i dont know is it normal or not .
2015-04-29 21:56
Avatar
DocMoebiuz
Moderator
From: NW of KPWK, United States
Posts: 1441
If the module is connected and set up correctly during test mode the digits shall show different numbers and should not light up all of them segments.
Have a great day!
Sebastian

MobiFlight - Simply build your own home cockpit for your favorite flight sim - FSX, Prepar3D (FSUIPC), X-Plane (XPUIPC)
2015-04-30 01:14
Avatar
inancatil
Posts: 47
I did it! :D yesterday, I didnt set pins properly , thats why it didnt work but it only works with default planes , i want to use it for aerosoft airbus. Any help for it?
2015-04-30 16:06
Avatar
DocMoebiuz
Moderator
From: NW of KPWK, United States
Posts: 1441
Cool! Nice to hear that it works for you now.

I am sure there is going to help you somebody with aerosoft airbus.
Have a great day!
Sebastian

MobiFlight - Simply build your own home cockpit for your favorite flight sim - FSX, Prepar3D (FSUIPC), X-Plane (XPUIPC)
2015-04-30 21:04
icon